2016 yılı en iyi çok amaçlı wordpress temaları

5
1340

Çok amaçlı temaların en güzel taraflarından biri içerisinde birbirinden farklı dizaynları barındırmasıdır. Kimi zaman temanın görünümünden sıkılırsanız basit bir şekilde temaya değişik bir görünüm kazandırabilirsiniz. Bunun yanında temanızın ana sayfası dışında liste görünümleri, alışveriş sayfaları, iletişim formları gibi modern sayfalara sahip olması yanında isteklerinizin bir çoğunu karşılayan eklentilere sahiptir. Siteniz SEO için daha uygun, sosyal ortamlara hazır vb. özellikleri bir arada bulundurur.

2016 yılı en iyi çok amaçlı wordpress temaları sizin için seçtiğim ve kullanıcılarından güzel yorumlar almış temalardır. Themeforest sitesinden alacağınız bu temaların tümü sınırsız güncelleme özelliği yanında sorunla karşılaşmanız durumunda yardım kaynakları da bol olan, çözüme kavuşmada sıkıntı yaşamayacağınız temalardır.

Salient – Responsive Multi-Purpose Tema

Salient-Responsive-Multi-Purpose-Theme

Tema çok amaçlı, responsiv ve alışveriş sitesi kurmaya da hazır bir temadır. Tema opsiyon sayfasına da sahip olup Yönetici Paneli üzerinden birçok işlemi yapabilmenize olanak sağlıyor. Aynı  zamanda Görsel Editör ile beraber geldiğinden sayfa hazırlama ve sayfada değişiklikler yapma işlerini kolaylıkla halledebilirsiniz.

DEMOSATIN AL (59 $)

Enfold – Responsive Multi-Purpose Tema

Enfold-Responsive-Multi-Purpose-Theme

Çok amaçlı, responsiv, hazır birçok dizayn ile beraber gelmektedir.

DEMOSATIN AL (59 $)

The7 – Responsive Multi-Purpose Tema

The7-Responsive-Multi-Purpose-Theme

Yine çok amaçlı, responsiv bir temadır. Tema opsiyon sayfasında 630 özelliği kontrol edebilir ve kolaylıkla yönetebilirsiniz. Tema ile ilgili bir sıkıntı oluşması durumunda para iade garantisi de sunuyorlar. Yine alışveriş sayfaları oluşturmak için bir dükkan açabilmenize olanak sağlayan Woocommerce özelliği hazır olarak gelmekte.

DEMOSATIN AL (59 $)

Total – Responsive Multi-Purpose Tema

Total-Responsive-Multi-Purpose-Theme

Tema adından da anlaşılacağı üzere toplam olarak her özelliği almış. Kolay bir sayfa düzenleme özelliğine sahip. Görsel Editör, Slider, Tema Yönetimi gibi ücretli eklentilerle beraber yüklenerek kullanıma sunuluyor. Demo sayfalar ve birçok hazır şablonları kolaylıkla yükleyip kullanma şansınız var. Yine alışveriş için hazır halde bir tema ve birçok popüler eklenti ile sorun yaşanmadığı test edilmiş.

DEMOSATIN AL (59 $)

Mega – Creative Multi-Purpose Tema

Mega-Creative-Multi-Purpose-Theme

Sizlere tanıtacağım son çok amaçlı tema. Birçok hazır şablon ile beraber geliyor ve bunları aşağıda bulunan demo butonunu tıklayıp hazırladıkları demo sayfasından da görebilirsiniz.

DEMOSATIN AL (59 $)

Tema Türkçe çeviri problemlerinizde veya diğer yaşayacağınız problemlerde iletişim kısmından bizimle de bağlantı kurabilirsiniz. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. İyi bloglamalar…

Paylaşmak önemsemektir!